MENYAKITKAN MATA! Saksikan 8 Foto Anak-Anak Artis Malaysia Selamba Beraksi Tidak Senonoh. MENYAKITKAN MATA! Saksikan 8 Foto Anak-Anak Artis Malaysia Selamba Beraksi Tidak Senonoh.
loading... Kami menerima sekeping gambar dua gadis melayu selesa berbikini di tepi kolam renang.. Menurut maklumat yang diterima, katanya ia milik anak kepada aktres... MENYAKITKAN MATA! Saksikan 8 Foto Anak-Anak Artis Malaysia Selamba Beraksi Tidak Senonoh.
loading...

Kami menerima sekeping gambar dua gadis melayu selesa berbikini di tepi kolam renang.. Menurut maklumat yang diterima, katanya ia milik anak kepada aktres popular tahun 90 an.

Walaupun ramai yang sudah sedia maklum gaya kehidupan sosial anak-anak kepada pelakon tersebut, ia ternyata sedikit memalukan apabila kita melihat anak melayu yang sudah tentu beragama Islam berpakaian sedemikian.

Di negara kita sekarang, semakin ramai artis wanita melayu yang beranggapan pemakaian bikini adalah merupakan satu perkara biasa didalam hidup. Tak mustahil suatu hari nanti bikini akan menjadi “pakaian rasmi” wanita melayu jika mahu bersantai di tepi kolam renang ataupun pantai.

Memanglah ramai yang akan tertarik jika wanita memakai pakaian “hampir bogel” itu.., khususnya lelaki. Tetapi apakah dengan memakai bikini, ia akan dapat menaikkan darjat seseorang wanita dimata umum?

Hak pemakaian sememangnya hak masing-masing.., tetapi diharap wanita melayu/Islam jangan pula merosakkan imej agama dengan menegakkan kononnya hak pemakaian mereka. – Sumber !!